Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΣΠΖ Κέρκυρας πρωταθλητής στο Ομαδικό Παίδων-Κορασίδων 2015

Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του ΣΠΖ Κέρκυρας στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων της ΤΕΣΣΔΕ το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Πάλαιρο στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2015.

Η πρωταθλήτρια ομάδα
 
Στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου ΗΛΕΚΤΡΑ συναγωνίστηκαν τελικά τρεις ομάδες, του ΣΠΖ Κέρκυρας, της ΣΕ ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας και του ΑΣΟ Παλαίρου, λόγω της αποχώρησης του ΣΙΣ.


Την πρώτη θέση και το δικαίωμα να εκπροσωπήσει την ΤΕΣΣΔΕ στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων κατέκτησε επάξια η ομάδα του ΣΠΖ Κέρκυρας με το απόλυτο των νικών.


Στη δεύτερη θέση κατατάχτηκε η ομάδα της ΣΕ ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας, ενώ ο ΑΣΟ Παλαίρου κατατάχτηκε τρίτος.
Σύνθεση ομάδων:
  • ΣΠΖ Κέρκυρας: Σπυρίδων-Διονύσιος Μακρής, Σπυρίδων Κολυτάς, Αλέξανδρος Λευθεριώτης, Μάρκος-Ερρίκος Θεοτόκης, Αλκυόνη Φραντζέσκου, Ηλιάνα Σκλαβούνου.
  • ΣΕ ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας: Πετρούλα Κευσίκογλου, Δημήτριος Ντάκουλας, Σπυρίδων Κανταρέλης, Λέανδρος Ζώτος, Αποστολία-Ευαγγελία Ντάκουλα, Κατερίνα-Ελπίδα Τατσιοπούλου, Ιωάννης Κονσταντινίδης, Σωτήριος-Κωνσταντίνος Μπόχτης, Σωτήριος-Κωνσταντίνος Βασιλάς, Βασίλειος-Ιωσήφ Κούλης.
  • ΑΣΟ Παλαίρου: Ευστάθιος Χαχάμης, Σπυρίδων Ζούμης, Γεώργιος Τάνταρος, Παναγιώτης Μπαλατσούρας, Δήμητρα Ζούμη, Μαρίνα Πολυκανδριώτη.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Υπεύθυνος των αγώνων ήταν ο Αντρέας Αθανασιάδης. Χρέη επικεφαλής διαιτητή είχε ο Κωνσταντίνος Σαμωνάς.

Με το πρωτάθλημα αυτό ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΤΕΣΣΔΕ για το έτος 2015. Ευχόμαστε το νέο έτος οι σύλλογοι της περιφέρειά μας να δείξουν ανάλογη αγωνιστικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου